Vinodivino

Læs mere om vinen her - No 1 er som udgangspunkt lavet som en Chianti, dog har jeg valgt at blande lidt Merlot i vinen, hvilket betyder at den ikke kan kaldes Chianti - men det betyder intet. Det vigtigste er smagen. Vinen er blevet ældre, den friske frugt er erstattet og vinen er blevet mere kompleks, dejlig rund  - og bør nydes til mad.

Vin er som et levende væsen, og No 1's liv har været spændende, og jeg er stolt over at den i 2010 stadig kan score 86 point i en blindsmagning. Der er ikke mange flasker tilbage, men snart kommer der en lille ny i familien - denne gang har jeg leget med Syrah - en kraftig, peberet og vil drue der har været svær at tæmme. Kraftige tanniner og en voldsom frugt har snart fundet sin form, og jeg er sikker på at den også bliver langtidsholdbar. Så kig ind igen senere, eller tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden, så kommer der mail når vinen kommer på markedet.

Skulle du selv have lyst til at prøve dig som winemaker skal du regne med at kunne aftage 3.000-5.000 flasker selv (5-8 paller) - Fra ca. 150.000 kr. + rejseomkostninger. Har du eget firma? Skal bruge mange firmagaver - Så kunne dette være din unikke mulighed for at give den helt personlige gave. Kontakt mig for yderligere oplysninger.